Hoppa till sidans innehåll

Debitering & uppsägning


Rutiner för debitering och uppsägning av din ridplats

Ridlektionerna faktureras en månad i taget i förskott runt den 10:e varje månad med förfallodatum den sista varje månad.   

Fakturan skickas till den mailadress du uppgivit vid elevregistrering, så kom ihåg att ändra din mejladress i elevportalen i Hippocrates om du byter mailadress.

Du MÅSTE använda det OCR nummer som står på fakturan annars kan inte automatisk matchning av inbetalningen ske. Fakturan noteras som obetald ch du riskerar att få en påminnelseavgift. 

Ridavgiften skall vara inbetald senast på förfallodagen, annars riskerar man att förlora sin plats i ridgruppen. Vid försenad inbetalning tas påminnelseavgift på 60:- ut. Påminnelseavgiften läggs på på nästa månads faktura. 

Betalningsansvar för månadsfaktura

Betalningsansvar för innevarande månad + påföljande månad, dvs. vill du säga upp din plats betalar du för den månad vi är i för tillfället + nästa. 

Ex.1 Du säger upp din plats i slutet av månaden - du betalar för nästkommande månad (som är förfakturerad i mitten av innevarande månad). 

Ex. 2 Du säger upp din plats i början/mitten av månaden - du kommer att bli fakturerad för nästkommande månads ridlektioner. 

Naturligtvis får du rida under hela din uppsägningsperiod. Vill eller kan du inte rida under uppsägningsperioden så är vi tacksamma om du avbokar lektionerna i Hippocrates. 

Om du skadar dig på ridskolan så har du rätt att få tillbaka pengarna eller spara dina lektioner tills dess att du kan rida igen. Om du skadar dig någon annanstans så gäller vanlig uppsägningsregel.

Egen företagare

Är du egen företagare och vill ha ridavgiften debiterad via ditt företag så kontakta This is a mailto link 

Uppsägning av ridplats sker via mail till ridskolan@haboridklubb samt This is a mailto link

 

Uppdaterad: 13 JAN 2021 12:36 Skribent: Håbo Ridklubb

istagram.jpg

      hrk_ridklubb

stigsberg

harresande

Standard_rgb

 

     

Postadress:
Håbo RK - Ridsport
Lundby Gård
74692 Bålsta

Kontakt:
Tel: 0728853328
E-post: ridskolan@haboridklu...

Se all info