Privatryttare

Du som har egen häst har möjlighet att delta i en mängd aktiviteter på Håbo Ridlubb. Förutom klubbtävlingar som ligger under året anordnas det träningar och kurser där du och din häst kan delta. Information om när de olika aktiviteterna sker kan du läsa om under Aktiviteter i toppmenyn.

Du har även möjlighet att anmäla dig till privatryttarnas egen mailgrupp och därmed ha tillgång till information som skickas ut direkt till privatryttarna i klubben. För att anmäla dig, skicka ett mail till This is a mailto link och ange den adress du vill använda som mottagare av information. Har du information som du vill förmedla till andra privatryttare i klubben så kan du även skicka detta till ovan nämnda adress så kommer detta att skickas ut till medlemmarna i mailgruppen inom 3-4 dagar.

Medlemsskap

För att få starta på en klubbtävling som anordnas av klubben måste du vara medlem i Håbo Ridklubb. Medlemsskapet löser du genom att betala in en medlemsavgift till klubbens postgirokonto. Är du intresserad av att använda klubbens anläggning för träning behöver du också lösa manegekort. Du kan välja att lösa det per gång, per termin eller per år. När du löst manegekort har du tillgång till ridhus, paddock och sommarhage (när hagen inte används till bete för ridskolans hästar). Information och priser finns att läsa om under länken Priser i vänstermenyn.

Träningar

För dig som är hoppintresserad finns möjlighet att delta på hoppträningar för Cecilia Wallander, ridlärare och hippolog.

För dig som är dressyrintresserad finns möjlighet att deltaga på dressyrträning för Emelie Ekberg, ridlärare och hippolog.

Anmäl ditt intresse till This is a mailto link

Uppdaterad: 2015-08-28 23:50