För dig som gammal och ny medlem

Du kan vara medlem som elev, privatryttare och som stödmedlem (info längre ner).

Medlemsavgifter 2019

Junior 215 kr

Senior 290 kr

Familj 515 kr (minst tre personer på samma adress)

Glöm ej att förnya ditt medlemskap varje år genom att göra en ny inbetalning.

Medlemsbrev med information från klubben och ridskolan kommer via mailen.

Håbo Ridklubbs Bankgiro: 462 - 3922 OBS! Glöm inte att ange namn, mail adress och personnummer i betalningen.

HRK Supporter

Till föräldrar med barn som rider på ridskolan vill vi gärna tipsa om möjligheten att bli HRK Supporter som är en form av vad som kallas ”stödmedlem”. Vi har valt det här upplägget eftersom ett fullvärdigt medlemsskap innebär att nästan hela avgiften går till distriktet och ridsportsförbundet vilket inte HRK Supporter gör utan det stannar i klubben.

Vår förhoppning är att många föräldrar vill stödja sina barns fritidsintresse och bli HRK Supporter. Intäkterna går till vår verksamhet för att kunna köpa in matrial som vi använder i teoriverksamheten (filmer, papper, informationsmatrial mm) till saker vi kan använda i lektionsverksamheten vilket kan vara t.ex bommar, koner, saker till vår working equitation bana.

Vill du bli HRK supporter?

Betala du in 200 kr eller högre belopp (valfritt) på vårt bg. 462 - 3922
Märk med HRK Supporter och ditt namn.

Uppdaterad: 09 FEB 2018 10:46 Skribent: Cecilia Wallander

Lundby Gård