Håbo Ridklubb

Med sitt läge vid Lundby Gård ligger anläggningen i en lugn och trivsam miljö. Håbo Ridklubb är en ideéll organisation med anställd personal vilka omfattas av kollektivavtal.

Våra instruktörer har en hög kompetens och utbildningsnivå vilket ger en bra grund i utbildningen av våra ryttare såväl teoretiskt som praktiskt. Instruktörerna går regelbundet på utbildning och träffar inom sitt yrkesområde för att kunna upprätthålla en hög nivå för våra elever.

Mycket av arbetet bedrivs ideellt med aktiva medlemmar vilket skapar en positiv anda. Exempelvis kan nämnas vår tävlingsgrupp och vår ungdomssektion. Ungdomssektionen hjälper bland annat till med teoripassen för våra barn samt ordnar med ex ponnyrundor, filmkvällar och barnkalas.

De som har egen häst har möjlighet att delta i en mängd aktiviteter på klubben. Förutom klubbtävlingar under året anordnas det träningar och kurser där ryttare med egna hästar kan delta. Genom samverkan mellan privatryttare och ridklubb skapas en bred förankring av ridsporten i kommunen.
Genom vårt erbjudande av ridsporttjänster för både barn, ungdomar och vuxna med eller utan häst är Håbo Ridklubb det självklara valet av ridklubb.

Om du är ny på Håbo Ridklubb eller är intresserad att börja rida, klicka här för att läsa mer.
Uppdaterad: 07 AUG 2018 07:27 Skribent: Cecilia Wallander

Lundby Gård