Kontoret bemannat

Är du intresserad av att veta mer eller har frågor om Håbo Ridklubbs verksamhet är du välkommen att ringa på telefon 0728 - 85 33 28 alla vardagar mellan kl 15.00-16.00.

Du kan självklart försöka nå oss alla eftermiddagar och kvällar eftersom telefonen ofta är bemannad även då. Om vi inte svarar lämnar du ditt meddelande på telefonsvararen så hör vi av oss snarast.

Avboka din ridtid

Lämna ditt namn och din ridtid på telefonsvararen så noterar vi det.

Det går också bra att maila din avbokning med namn och ridtid till This is a mailto link.

Tänk på att avbokningen måste göras senast kl.12.00 samma dag som den lektion som ska avbokas,

På lördagar senast kl.08.00.

Ekonomifrågor

Hemsidan

Om du har synpunkter på innehållet på Håbo Ridklubbs hemsida eller har nya idéer om vad som bör finnas med så är du välkommen att maila Alexandra Ekberg.

Postadress: Håbo Ridklubb
  Yttergran, Lundby